söndag 15 mars 2009

En helg.

Hej!

Nu är Alexanders bortförklaringar slut så nu har han som inget annat val än att börja blogga igen, det är bra. Man känner sig som inte lika ensam!

I Fredags började dagen med 2 prov - nationella i engelska, både hör och läs förståelse. För er som inte vet det så har jag Aldrig gillat engelska. Jag har alltid varit dålig på det, jag har aldrig vågat prata engelska inför folk och det sitter kvar. Engelska nationella, muntliga kommer skita sig helt för mig. fyfan vad pinsamt det kommer bli.
Jaja, slutpratat om mina egna problem i skolan..
Efter proven så slutade i princip dagen. Jag, Sofia och Evelina gick till Kafé station och pratade om allt och allas problem och sommarens glädje - ( Urkult ) . Sedan var det dags för mig och Sofia att åka hem till mig och äta medans Evelina städade hemma hos sig, Matilda hos sig oc Alexander satt vid datorn hos sig och åt riskakor. Efter några timmar när alla var klara med sina bestyr så samlades vi hos mig och vi kom på att vi skulle bada bubbelpool men när stunden väl var inne så såg vi att poolen var kall och det var nått konstigt så vi ändrade planerna och bastade istället!
Vi flyttade i princip in i min tvättstuga ( där bastun är ). Vi duschade och satte oss i bastun och satt där och pratade, mest om hur mycket hår man hade på armar och bröst (?). Alexander vann på benfrågan, det var nog ganska lika när det gällde bröstet!
Efter bastun så spelade vi Burnout och var allmänt glada, sen så blev det fika, kuddkrig och sovdags.

lördagen blev til en början ganska lugn, vi städade, alla åkte hem till sitt och sen kom nils till mig. Vi tog det väl lugnt och pratade mest. Sen gick vi och träffade Thimea och Emelie på stan, gick och åt,sedan kom Evelina och Alexander dit också, vi satt och gjorde långa sugrör och lekte i allmänhet med allt i princip.
Sedan gick vi ner till hamnmagasinet, satte oss i sofforna ( nu utan nils. ) köpte kaffe och åt glass som vi köpt på hemköp. Efter en stund så skulle Mates of Mine äntligen spela och det var bara fint. På onsdag flyttar dom till England men dom kommer tillbaks till oss snart, säkert xD
Efter spelningen gick jag, Evelina och Thimea runt på stan och jag testade evelinas högklackade skor, det var första gången jag gick i högklackade skor!!! Det var ganska coolt faktiskt, man såg liksom världen ur ett annat perspektiv!


Idag har det bara varit slappt, men jag har lärt mig att min kära hund går att ha lös lite varstans och han lyssnar faktiskt! Han är bäst! :D


Här ser ni Alexander, modemedveten kille i sina bästa kläder en fredagskväll i katinkas källare ;





Godnatt!

/ Katinka

1 kommentar: