onsdag 28 januari 2009

Modebloggarna - Tillbaka!!!

Ojoj!
Efterlängtade och älskade gör modebloggen nu en efterlängtad comeback!
Jag och Katinka har visst legat på latsidan Här på modefronten och jag kom senast igår på mig själv med att vara lika välklädd som Kalle Anka.
Med ett par blåa (blää) jeans upp till naveln, en röd maskinstickad stortröja, Bob-Charliemössan för långt nerdragen och med en sverigeflagga imponerar man inte på någon.
Jag gick av en slump förbi spegeln igår och såg mig själv, jag fick nästan en hjärtattack och det tog en nästan en halvtimme för mig att komma till sanns.
Då var det bara att skynda sig med kläderna!
Nya, svarta byxor som hamnade någon decimeter under naveln, Bob-charliemössan fick falla bak en bit, en svart T-shirt med märket "KRIS", en svart jacka och ett par stekarbrillor fick pryda mig och jag kände mig med ens mycket lugnare.
Katinka har också haft vissa missar med modet sedan vi pausade med bloggeriet men jag har tyvär inga bilder på det..
Men det värsta är väl att man inte annat än kan beundra våra kollegor www.fernerudojohansson.blogspot.com som bloggar och håller igång med både mode, mat och livsberättelser.
Jag och Katinka har ju varit väldigt, väldigt lata men nu jävlar ska det bli ändring!
Det var tänkt att hon skulle till Hemavan idag men oförutsedda händelser har hindrat henne och framförallt Nils att dra iväg.
Jag är iallafall grymt taggad på att blogga nu och dessutom far jag och Katinka till Jokkmokks marknad på onsdag och då kommer vi att hålla er uppdaterade om marknadsmodet där uppe.
Vi kommer även att, om vi kan ta kort på de topp fem fulaste dunjackorna vi kan hitta där.
Sedan blir det ju också lite marknadsstämmningsbloggade och vi kommer också att skriva ut resultaten från VM i plump som spelas på Torsdag, säkert hos Maria eller Magnus.
Imorgon ska Olov arbeta på mina dreads och jag bli lite rikare.

Sedan som en extra bonus ska jag visa de tio snyggaste rumporna på folk som går i häng. Bilderna kommer nog imorgon eller på fredag så ni får ta och peppa upp er till dess.

Nu ska jag, Micke och Samuel snacka om hur vi gör till helgen. Hare kung sålänge!

//Alexander

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar